Veel interactie in de Masterclass “Klachtwijzer” op studiemiddag Vereniging voor Klachtrecht.

Op 22 november gaven @Caroline Koetsenruijter en ik de Masterclass KlachtWijzer op de studiemiddag voor de Vereniging voor Klachtrecht, te Utrecht. We namen klachtbehandelaars op een interactieve wijze mee in “De reis van de klacht” voor een procedureel rechtvaardige en rechtmatige klachtbehandeling. Aan de hand van onze KlachtWijzer. En ook onze nieuwe RegelWijzer.

Onze presentatie vindt u hier.

 

Leave a Reply

8 + 1 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Opgebouwde informatie in cookies wordt uitsluitend gebruikt om de werking van deze website te analyseren, te verbeteren en de relevantie van ons aanbod te verhogen. Cookies worden niet gekoppeld aan uw naam, adres, of e-mailadres en worden niet aan derden ter beschikking gesteld. Lees onze privacyverklaring of onze cookieverklaring voor meer info.