DE complete opleiding voor klachtbehandelaars bij de overheid: Leergang KlachtWijzer!

Klachtbehandelaars die binnen de overheid werkzaam zijn moeten, naast juridische kennis van het klachtrecht, in toenemende mate ook beschikken over conflictvaardigheden en creativiteit. Om die reden ontwikkelden @CarolineKoetsenruijter en @Yvette Nass de leergang “KlachtWijzer”. Tot complete opleiding voor klachtbehandelaars bij de overheid. Een unieke combinatie van kennisoverdracht en training van essentiële vaardigheden in conflicthantering, neutraliteit en procedurele rechtvaardigheid. Met als resultaat dat je als klachtbehandelaar over de vereiste kennis, kunde en attitude beschikt om klachten professioneel effectief en met meer plezier te behandelen.
Naast de open inschrijving, bieden we de leergang ook in-company aan. Zowel individueel als per groep. Informeer naar onze prijzen en mogelijkheden of schrijf je direct in via info@ynparley.nl .

Leave a Reply

87 − = 78

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Opgebouwde informatie in cookies wordt uitsluitend gebruikt om de werking van deze website te analyseren, te verbeteren en de relevantie van ons aanbod te verhogen. Cookies worden niet gekoppeld aan uw naam, adres, of e-mailadres en worden niet aan derden ter beschikking gesteld. Lees onze privacyverklaring of onze cookieverklaring voor meer info.