Het Grootste Kennisfestival van Zuid Nederland over Innovatief Organiseren is een feit!

Op 13 september a.s. verzorgen @Caroline Koetsenruijter en ik de miniworkshop “Hoe overleef ik deze burger” op dit festival. Hierin staan we stil bij de conflictvaardigheden die in de praktijk nodig zijn om in lastige situaties effectief om te gaan met signalen van onvrede zoals klachten en bezwaren. Ook benieuwd wat u dan het beste wel en niet kunt doen? Schrijf je in voor het festival en kom het ervaren in onze mini workshop! Het lijkt ons heel leuk als we je daar zien!

Leave a Reply

4 + = 13

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Opgebouwde informatie in cookies wordt uitsluitend gebruikt om de werking van deze website te analyseren, te verbeteren en de relevantie van ons aanbod te verhogen. Cookies worden niet gekoppeld aan uw naam, adres, of e-mailadres en worden niet aan derden ter beschikking gesteld. Lees onze privacyverklaring of onze cookieverklaring voor meer info.